Jaké hodinky nosil Keanu Reeves ve filmové trilogii John Wick?

Estimated read time 3 min read

Keanu Reeves často hraje ve filmech, ve kterých je obdařen ninja schopnostmi. Pokud jste viděli některý z filmů s Johnem Wickem, uznáte, že jeho schopnost zabijáka se postupem času jen zlepšovala.

John Wick je jedním z nejlepších a nejbezohlednějších zabijáků na světě – ve svém oboru je super star – umí bojovat a zabíjet jako nikdo jiný. A jako super star chodí i oblékaný, a jeho hodinky padají také do této škatulky.

Assassin kalibru Johna Wicka by nenosil jen tak nějaké obyčejné hodinky. Casio? To není nic pro Johna Wicka. John v oblasti hodinek vyžaduje absolutní top class třídu.

Jaké hodinky nosí John Wick?

Keanu Reeves alias John Wick ve filmu nosí hodinky Carl F. Bucherer Manero Autodate.

Hodinky Carl F. Bucherer Manero AutoDate
Hodinky Carl F. Bucherer Manero AutoDate / Foto: s vědomím Carl F. Bucherer z oficiálního účtu Instagram

Elegantní a nadčasové hodinky Manero AutoDate od výrobce Carl F. Bucherer jsou hodinky, které se hodí k noblesnímu násilí muže, jako je John Wick.

Když vidíte tyto hodinky (ve skutečnosti ne moc často) ve filmu, má je John Wick na vnitřní straně zápěstí. Hádám, že v jeho případě to pomůže chránit je před poškozením (při úderech a v boji obecně). Přestože jeho hodinky mají safírové sklíčko odolné proti poškrábání (s antireflexní vrstvou), může je člověk jako John i tak poškodit. A hodinky Carl F. Bucherer Manero Autodate stále nosí i v nejnovějším díle trilogie John Wick 3 (alias Parabellum).

Ve filmu má na sobě hodinky s bílým a stříbrným ciferníkem s aligátořím černým koženým páskem (ref. 00.10908.08.13.01). Dodávají se také v tmavě modré (ref. 00.10908.08.33.01), jak je vidět výše.

Funkce hodinek Manero AutoDate

  • Swiss Made automatický strojek s 25 drahokamy a rezervou chodu 42 hodin
  • Datumové okno na pozici 3 hodin
  • Antireflexní safírové sklíčko
  • Voděodolnost 30m
  • Kožený pásek z aligátora z Louisiany s přezkou z nerezové oceli
  • Pouzdro 38 x 8,75 mm

Tyto hodinky stojí kolem 50-60 tisíc korun (kolem 2000 dolarů).

Zajímavost: Carl F. Bucherer také hodně investoval do sponzorování filmu John Wick 2 a byl přítomen i na premiéře a dal hercům řadu svých hodinek, které nosí.

Carls F. Bucherer nadále poskytuje hodinky i pro nejnovější film filmové trilogie, John Wick 3. John má jako obvykle na sobě Manero AutoDate, ale co Halle Berry?

Jaké hodinky ve filmu John Wick 3 nosí Halle Berry?

Halle Berry má na sobě něco trochu elegantnějšího – Manero Peripheral. Vyznačuje se 60 diamanty na lunetě spolu se 40mm pouzdrem z nerezové oceli, vlastním automatickým strojkem CFB A2050 spolu s malým sekundovým subciferníkem a datumovým okénkem na číselníku s perleťovým vykládáním.

Tyto hodinky jsou dražší, stojí bratru asi 15 000 €.

A dále si přečtěte o hodinkách

    Pavel Horelica

    Mám rád hodinky. A rád o nich píšu.

    Hodinkám jako takovým jsem přišel na chuť už v dětství.

    Další články:

    Další články autora:

    + There are no comments

    Add yours

    Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.